Alus ražošana

Alus ražošana Tērvetē tika uzsākta 1971. gadā. Laikam ritot, alus darītava auga un attīstījās. Pateicoties alus darītavas darbinieku uzņēmībai un mīlestībai pret šo produktu, Tērvetes alus ir guvis plašu atzinību Latvijas alus lietpratēju vidū.

Mūsu alus meistari ceļ godā vecos tikumus. Tērvetes alus brūvēšanā tiek izmantotas pašu audzētas, rūpīgi izvēlētas izejvielas un meistaru pieredze vairāku desmitu gadu garumā. Tērvetes alus nozīme Latvijas tirgū nav mērāma tirgus daļā vai pārdotajos litros. Galvenā alus vērtība ir garša, kuru ir iecienījuši alus lietotāji Latvijā un aiz tās robežām. Mums ir svarīgi ražot produktu, kam var uzticēties. Kvalitātes apliecinājums ir Tērvetes alum piešķirtā valsts atzītā preču zīme „Kvalitatīvs produkts. Latvija” jeb „Zaļā karotīte”. Tērvetes alus ir vienīgais alus Latvijā , kas var lepoties ar šo augsto kvalitātes novērtējumu. Visi alus tapšanas procesi tiek ļoti rūpīgi kontrolēti ar HACCP, jeb pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas palīdzību, taču pats svarīgākais faktors ir mūsu alus darītavas speciālisti, kas pazīst un ciena īsta alus garšu.

.